Onze diensten

Veldt Bouw is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in onder andere het realiseren van volledige renovaties. Denk hierbij aan het opknappen van oude woningen en het verbouwen en eventueel vergroten van uw (nieuwe) woning.

Keuken renovatie

In overleg renoveren wij uw keuken of plaatsen wij een geheel nieuwe keuken naar wens. Dit kan in samenwerking met een door u gekochte keuken of een opmaat gemaakte keuken naar wens door onze leverancier. 

badkamer & toilet renovatie

Wij renoveren en plaatsen badkamers, toiletten en eventuele ensuite badkamers.

hal/overloop & vloer renovatie

Bij een volledige verbouwing hoort ook het renoveren of vernieuwen van de trap en de hal door nieuwe bekleding of het plaatsen van een nieuwe trap naar wens.

Aanbouw

Wanneer u meer ruimte wenst in uw woning kunnen wij in overleg een aanbouw plaatsen in verschillende afmetingen en afwerkingen naar wens.

Gevel renovatie

Het bekleden van uw buitenmuur met bijvoorbeeld rabatdelen, metselwerk, stucwerk (evt. inclusief isolatie).

binnen/buiten isolatie

Wilt u duurzamer wonen? Dan kijken wij graag naar de mogelijkheden om uw huis van binnen en/of van buiten te isoleren. 

dakkapel

Wij plaatsen ook dakkapellen, dakramen of wanneer mogelijk en gewenst een dakopbouw.

tekeningen & 3d tekeningen

Wil je een beter beeld hebben bij het project? Geen probleem Dwayne Martina is gespecialiseerd in het tekenen van onder andere 3D tekeningen en plattegronden. Klik hier!

en meer...

Naast de hierboven genoemde werkzaamheden houden wij ons ook bezig met inbouwkasten, kozijnen, deuren & ramen en velen anderen wensen voor in huis.